Refahiye Halk Eğitimi Merkezi

WEB https://refahiyehem.meb.k12.tr
Adres : BİNALİ YILDIRIM MAH. 522. SK. NO 10 REFAHİYE / ERZİNCAN
VİZYON : Türkiye ve dünyanın neresinde olursa olsun aldıkları eğitimle ihtiyaç duyulan alanlarda kendi iş başarımlarını sağlamış insanların yetiştirildiği gelişmiş ülke standartlarında eğitim veren ve tercih edilen bir MERKEZ olmaktır.
MİSYON : Türk Milli Eğitiminin Temel ilkeleri doğrultusunda, yaygın eğitimin önemini özümsemiş, örgün eğitim sistemi dışına çıkmış vatandaşlarımıza yaşı ne olursa olsun ihtiyaç duydukları alanlarda eğitim vermek,piyasa şartlarına uyum sağlayabilecek bilgi ve tecrübeyi aktarmak; çalışma ve eğitim alanında daha iyi bir seviyeye ulaşmak için var olan bir yaygın eğitim kurumuyuz.
BAŞARILAR : -

Öğretim Şekli :Tam Gün,Tam Yıl
Saatler : 08:00 17:00 17:30 22:00
Yabancı Dil :
Servis : -
Ulaşım : Karayolu
Yerleşim Yeri : İlçe Merkezi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezinde, Erzincan iline uzaklık 70 Km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Uzun süredir karete 15-18 öğrenci ile çalışılmaktadır.2020/2021 yılı Erzincan Yıldızlar Türkiye Elemelerinde 3 öğrencimiz il 1.olmuştır.Ayrıca liseye yönelik okculuk kurslarımız devam etmektedir.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : Kurumumuz un kendine ait binası olamadığından YİBO nun eski binasında hizmet vermektedir.